Üzleti normáink

 • check
  Csapatunk célorientált működése az egyik kulcs a sikerre!
 • check
  Tudjuk, hogy szakmai ismeretünk folyamatos bővítése elengedhetetlen.
 • check
  Nálunk minden az ügyfélről szól.

Fontos számunkra

 • check
  Felelősséggel tartozunk környezetünkért, ezért ennek jobbá tételéért minden megteszünk!
 • check
  Tudjuk, hogy mindig mindent jobbá tehetünk!
 • check
  Értéket teremtsünk!

Missziónk

Az IT üzleti megoldások és szolgáltatások terén világelső lenni. Minden általunk menedzselt projektet kimagasló szakmai tudással, ügyfeleink sikereit célul kitűzve és mindenki számára a legmagasabb értéket teremtve valósítani meg. Mindezek eléréséhez folyamatosan képezzük csapatunkat a legújabb technológiák és üzleti megoldások területén.

Víziónk

Vállalatunk megoldásai és szolgáltatásai legyen az első gondolata hazánk vállalat vezetőinek, informatikusainak és beszerzőinek amikor  a cégükben felmerülő informatikai nehézségek, kihívés jelentő feladatok és problémák megoldásához keresik a kulcsot. Ügyfeleinket hosszútávú együttműködéssel támogatjuk az üzleti sikereik útján.

Partnereink üzleti és vállalati sikereinek szerves részévé válunk, közösen működve együtt üzleti és stratégiai céljaik elérésében.

Kimagasló szakmai tudású, tapasztalt és motivált szakemberekből álló csapatunk az ország legjobbjainak számítanak.

Értékeink

Vállalatunk értékei máig azok az alapelvek, amelyekre a Global-Tender 2006-ban megalapításra került. Ezen értékeink alap pillérei:

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7
  Megbízhatóság

  Számunkra a megbízhatóság egyszerre jelent bizalmat és biztonságot szolgáltatásaink terén: ügyfeleink mindig és mindenkor feltétel nélkül bízhatnak szakértelmünkben, munkánk minőségében és eredményességében, ezáltal biztonságban érezhetik magukat.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498
  Innováció

  Nyitottak vagyunk és kutatjuk az újdonságokat, figyeljük a fogyasztói, piaci és üzleti igényeket és ennek megfelelően fejlesztjük szolgáltatásainkat, cégünket és ajánljuk értéknövelt megoldásainkat.

 • social-2938_fff97109-ad35-4b96-af03-fd13fcf18447
  Professzionalizmus

  A folyamatos konzultáció, a gyors reakció, az egyedi problémák minden részletre kiterjedő átvizsgálása és a szakértelem munkatársaink minőségi szolgáltatásainak zálogai.

 • stars-3001_763de5f8-eede-4760-8629-dacce602e16f
  Precizitás

  Csapatunk munkaetikájának mindenkori alappillére a pontosság – mind a határidők, mind az alaposság tekintetében. A körültekintő problémamegoldás, valamint a mindenre kiterjedő tájékozódás és felkészültség előzetes feltételei annak, ahogyan munkatársaink az egyes feladatokat a legnagyobb hatékonysággal végezzék el.