Nagy örömmel és izgalommal hívjuk meg Önöket a

“AI a Vállalati Szférában”

című Business MeetUp-ra és üzleti reggelire.

A rendezvény hozzáadott értéket kínál a technológia vezetőinek, akik a mesterséges intelligencia (AI) és a informatikai eszközök közötti dinamikus kapcsolatban rejlő lehetőségeket keresik.

 

Az AI már régóta az üzleti döntéshozatal szerves részét képezi, és az utóbbi években a informatikai eszközök és a mobil technológiák terén is jelentős változásokat hozott. MeetUP-unk kiemelten foglalkozik azzal, hogyan használhatóak ki ezek a trendek, hogy javítsák a munkafolyamatokat, növeljék a termelékenységet és megteremtsék az üzleti növekedés új lehetőségeit.

 

A találkozó során hazánk elismert szakértői és iparági vezetői osztják meg gondolataikat és tapasztalataikat, bemutatva a legújabb fejlesztéseket és trendeket. Ezen túlmenően, a MeetUp kiváló lehetőséget biztosít mindenki  számára, hogy hálózatot építsenek, új kapcsolatokat alakítsanak ki, és megvitassák a jövőbeli kihívásokat és lehetőségeket.

 

Az AI és az informatikai eszközök, technológiák területén szerzett mély ismeretek és innovatív gondolkodás kombinációjának köszönhetően az üzleti reggelink felbecsülhetetlen értéket nyújt minden résztvevőnek, és segít felkészülni a technológia gyorsan változó világában.

 

Legyen részese ennek a rendkívüli eseménynek, és fedezze fel, hogyan alakíthatja át vállalatának működését a mesterséges intelligencia hatékony alkalmazásával.

 

MeetUp időpontja: 2023.06.15.
Helyszín: Városligeti Cafe
1146, Budapest, Olof Palme stny. 6.

 

A helyek korlátozottak, ezért kérjük, hogy mielőbb regisztráljon weboldalunkon.  A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Várjuk megtisztelő részvételét, regisztrációját és aktív hozzájárulását a Lenovo Business MeetUp 2023 találkozónkon!