Több Magyarországon működő alapítványi iskola megkereste cégünket, hogy oktatási informatikai eszközeiket segítsünk egy platformra átállítani vagy tegyünk javaslatot olyan készülékekre, amelyeket a mindennapi oktatásban igénybe tudnak venni.

A megkeresést követően személyes találkozók alkalmával felmértük az igényeket és az alapján állítottuk össze javaslatunkat az iskolák számára. Amikor összeállt legjobb szaktudásunk szerint összeállított géplista, az álltalunk megfelelőnek ítélt eszközökkel egy demo bemutatót tartottunk az intézményekben. A javasolt Lenovo készülékek bemutatásakor kiemeltük az eszközök azon tulajdonságait, amelyeket az iskolában az oktatás hatékonysága érdekében jól kitudnának használni. A bemutatón a kérdések és igények finomítását követően kiválasztásra kerültek a szállítandó eszközök. Ezek többnyire notebookok és tabletek, de előfordult egyéb oktatásinformatikai eszköz beszerzése is (okostábla, töltőkocsi stb.). Az eszközöket folyamatos rendelés keretében szállítjuk, szállítottuk az iskolának és az iskola tanítóinak is. A diákokhoz, illetve azok szüleihez az iskolákon keresztül jutottunk el. Minden szülővel egyedileg intéztük a megrendeléseket, kiszállításokat, esetleges egyéb ügyintézéseket. A leszállított minden egyes eszköz az intézmény igénye szerint egyedi telepítéssel került átadásra.

Az iskolák, szülők és diákok részéről nagy megelégedést váltottunk ki rugalmas hozzáállásunkért mind a szállítás, mind az átadott termékek működésének bemutatásáért. A leszállított és átadott eszközöket a mai napig nagy megelégedéssel használják az intézményekben, ami büszkeséggel tölt el minket.