A világjárvány alatt az egyik történelmi egyház pályázatot írt ki, közel 2 000 db notebook beszerzésére. A pályáztató gyorsan beszerezhető, hosszútávon jól használható, de mégis kedvező árú laptopokat szeretett volna. Cégünk több gyártóval egyeztetett, hogy a pályázatkiírónak a legjobb alternatívákat tudja kínálni. Az általunk összegyűjtött lehetőségek közül, a pályázatkiíró választotta ki a számára legmegfelelőbbet. A kiírásban rögzített paramétereknél, jobb eszközöket tudtunk biztosítani, gyártói támogatással.

Rövid határidő ellenére, a megrendelő használatra kész laptopokat rendelt. Mivel a gyártó nem vállalta az egyedi lemezképek elkészítését, így szervizpontunk végezte el a gépek egyedi igényeknek megfelelő telepítését. A telepítés után a megrendelő kérésére teljeskörű eszközvizsgálatot végzetünk, mellyel sikerült 8 szervizutat megspórolnunk a megrendelőnek. Proaktív hozzáállásunkat a gyártói elismerte.

A sávos üzemtervvel és a párhuzamosított logisztikai folyamatokkal ­- a járványhelyzet alatt – sikerült minden intézménynek határidőre leszállítani a kiválasztott számítógépeket. Partnerünket idézve: „Nehéz helyzetben is bizonyítottuk, hogy kitartó munkánkkal, szakértelmünkkel képesek vagyunk értéket teremteni ügyfeleinknek.