Könyvtár pályázaton nyert informatikai beszerzését     

vezényeltük le a pályázat megnyerésétől a beüzemelésig egyik megyeszékhelyünkön.

A könyvtár megpályázott és elnyert egy EFOP pályázatot, amelyet a törvényi előírásoknak megfelelően közbeszerzés keretében meghirdetett. A pályázatban helyi jellegű fejlesztéseket, közösségépítő tereket, stúdiókat, laborokat szerettek volna kialakítani. Sok évi tapasztalatunknak és gyártói ismereteinknek köszönhetően a kiírt pályázatban szereplő eszközök szállítását megnyertük. A szállított eszközök között szerepeltek szerverek, notebookok, asztali gépek, perifériák, tabletek és egyéb informatikai eszközök.

Az EKR rendszerben meghirdetett pályázatra leadtuk a többszörösen átgondolt, a kiírás elvárásainak teljesen megfelelő ajánlatunkat. A kiíró az értékelési szempontokat figyelembe véve több ajánlattevő mellett cégünk ajánlatát hirdette ki nyertesnek. Ezt követően a magyarországi képviseletekkel és disztribúciókkal egyeztetve beszereztük az informatikai eszközöket, majd azokat előre egyeztetett ütemben leszállítottuk a könyvtárnak. A megvalósítási időszak három hónapot vett igénybe ez alatt a könyvtár által foglalkoztatott informatikai szakemberrel folyamatosan tartottuk a kapcsolatot és karöltve segítettünk az olyan eszközök beüzemelésében, amelyekben szaktudásunkra szorultak. A projektet a megadott határidőre teljesítettük, amely a szállított eszközök mennyiségét és sokszínűségét tekintve igen kimagasló eredménynek számít.

Az intézmény részéről a projekt megvalósítási szakaszában is sok pozitív visszajelzést kaptunk hozzáállásunkért, problémakezelésünkért és profi hozzáállásunkért. A leszállított eszközöket a mai napig nagy megelégedéssel használják az intézményben, ami büszkeséggel tölt el minket.