Global-Tender Kft

IT eszközbeszerzés, üzemeltetés

Szakértő csapatunk több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az IT szolgáltatások teljes területén. Vállalatunk minden olyan informatikai folyamatot lefed az eszközbeszerzéstől kezdve, a hálózat kiépítésen keresztül az üzemeltetésen át a helpdesk szolgáltatásig, amelyekkel minden szinten támogatni tudjuk partnereink folyamatos és üzletmenet folytonosságát. Szakmai támogatásunkkal olyan optimális munkakörnyezet alakítható ki, mellyel elkerülhetőek a rendszerhibák, a felesleges kiadások, legyen szó hardver- és szoftver beszerzésről, vagy a megfelelően vállalatra szabott üzemeltetésről.

IT Eszközbeszerzés

Az informatikai eszközpark kialakítása nélkülözhetetlen része lett minden vállalat életének. Vállalatunk kiemelt partneri kapcsolatban áll a piacon elismert eszközgyártókkal, így a szükséges informatikai készülékek beszerzésében is számíthat ránk. Tanácsadóink minden egyes kérésnél segítenek a megfelelő eszközpark kiépítésében.

Lépésről lépésre

Lépésről lépésre

igényfelmérés
tanácsadás
eszközbeszerzés
lízing konstrukciók
beüzemelés

Informatikai eszközök széles tárházát megtalálja kínálatunkban

Informatikai eszközök

Informatikai eszközök

Notebookok
Monitorok, LED panelek
PC-k, Munkaállomások (workstation)
Periféria eszközök, nyomtatók, egerek, projektorok, vetítővásznak
Nyomtató kábelek, szünetmentes és biztonsági megoldások
Szerverek
Szoftverek

Rendszerüzemeltetés

Pénzt és időt takaríthat meg azzal, hogy szakértő csapatra bízza IT rendszerének felügyeletét. Kerülje el biztonsággal a felmerülő informatikai problémákat, ne aggódjon többé a vírustámadások, adatvesztés, túlterheltség és egyéb váratlan események miatt. 0-24 órás informatikai háttértámogatással segítjük ügyfeleinket, ezzel biztosítva, hogy valóban csak az üzlet hatékonyságára koncentrálhassanak, ezért a háttérrendszerekről és az alkalmazásokról csapatunk gondoskodunk.

Rendszerüzemeltetés

Rendszerüzemeltetés

Kliens Menedzsment
Rendszerüzemeltetés
Hálózati felügyelet
Kassza rendszerek

Tanácsadás

A fejlődésük során a cégek akár többször is szembekerülhetnek olyan jellegű problémával, hogy az informatikai rendszereik, a hozzá kapcsolódó alkalmazások, szolgáltatások nem megfelelő hatékonysággal támogatják a vállalat kitűzött céljaihoz kapcsolódó folyamatait. Egy állandóan növekvő és folyton változó szervezetnél elkerülhetetlen új integrált rendszerek bevezetése majd azok fenntartása, fejlesztése.

Az új integrált és informatikai rendszerek fejlesztésénél és bevezetésénél a szervezet működése szempontjából olyan kritikus feladatokat kell elvégezni kimagasló szakértelemmel, iparági rálátással, tapasztalattal és gyakorlattal, amely nem minden esetben áll rendelkezésre egy vállalaton belül.

Egy IT tanácsadó cég bevonásával Ön jelentősen csökkentheti a kockázatokat és a versenytársai előtt járva jobb eredményeket érhet el.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy segíthessük Önt az alábbiakban:

 • Folyamatok feltérképezése és elemzése, majd követelmények megfogalmazása és célmeghatározás a bevezetendő rendszerrel szemben (GAP analízis)
 • Informatikai projektek előkészítése döntéshozatalhoz
 • Beszállítók értékelése, vevő oldali érdekképviselet
 • Kapcsolattartás és kommunikáció a projektben szereplő szállítókkal
 • Projektvezetés
 • Minőségbiztosítás és minőségirányítás

A projekteken túlmenően csapatunk az alábbi szolgáltatásokkal áll az Ön és vállalata rendelkezésére:

 • IT Stratégia megalkotása a vállalati célok és várható növekedéssel összhangban
 • Hardware, szoftver eszközök auditálása
 • Információ biztonsági tanácsadás és kockázat elemzés
 • Informatikai házirend készítése
 • Üzletfolytonossági (BCP) és katasztrófa helyreállítási (DRP) tervek készítése
 • Adatmentési és archiválási stratégia kidolgozása és implementálása

Szoftverfejlesztés

Korszerű webáruházak készítése az ötlettől a teljes körű működtetésig.

“üzleti- és technológiai kompetencia egyben!”

Üzleti kompetencia: Több mint 15 éve működtetünk nagyobb (évi több milliárd forint) és kisebb forgalmú webáruházakat különböző iparágakban (számítástechnika, kozmetikum, kerékpár, elektromos járművek, tisztítószerek, barkácstermékek, lakberendezési, lakástextil stb. termékek). Mi a bizonyíték erre? Kilenc gyártói díj (Dell, Lenovo, Acer, Toshiba, Microsoft), 24 Magyar Terméknagydíj és több mint százezer elégedett vásárló.

Technológiai kompetencia: Szintén több mint 15 éve készítünk webáruházakat különböző technológiák felhasználásával (ShopRenter, Magento, Magento 2, Sirius, Woocommerce, PHP). Ez idő alatt számtalan igényt figyelembe véve  készítettünk megfelelő megoldást a legkülönbözőbb partnereink számára. Ezt a tevékenységünket két alkalommal is az “Év honlapja” díjjal ismerték el.

Ezt a fajta komplex szakmai ismeretet használjuk fel a webáruházak fejlesztése során. A folyamatokat minden szinten ismerjük és ezért mind üzletileg mind technológiailag a legmegfelelőbb megoldást tudjuk tanácsolni és megvalósítani partnereinknek.

“Teljeskörű online értékesítési megoldást dolgozunk ki, és azt meg is valósítjuk.”

Lenovo bemutatóterem és oktató központ (hamarosan)

2021 év elején nyitja meg Budapesten a kapuit Magyarország legmodernebb Lenovo bemutató- és oktatóterme*, ahol a Lenovo termékek teljes portfóliója megtalálható lesz. A Tableteken át egészen a szerver megoldásokig minden eszköz megtekinthető és kipróbálható lesz.

Oktató terem: hívja meg hozzánk üzleti partnereit és mutassa be exkluzív környezetben a legújabb Lenovo eszközökkel üzleti fejlesztéseit és megoldásait.

*a kép illusztráció

Szerviz

Garanciális szervizelés

A nálunk megvásárolt termékkel kapcsolatban esetlegesen felmerülő panasz leggyorsabb megoldása érdekében javasoljuk, hogy forduljon közvetlenül a márkaszervizhez. Amennyiben nem szeretné a márkaszervizt választani, természetesen a jogszabályoknak megfelelően hozzánk is fordulhat – elsődlegesen mi mint Eladó vagyunk köteles kezelni a Jótálláshoz illetve Kellékszavatossághoz kapcsolódó igényeit, a márkaszervizhez fordulás lehetősége csupán egy opció, ami adott esetben gyorsíthatja az ügyintézést.

Egyéb szerviz megoldásaink

Az idősebb Notebookoknál az egyik leggyakrabban előforduló probléma típus azok lelassulása. Ezen egyszerűen lehet változtatni, több módszert is tudunk a laptop gyorsítás érdekében. Ilyen a memória bővítés, az úgynevezett lomtalanítás, azaz az internetezés közben begyűjtött szemeteinek eltávolítása, a rendszer kipucolása, és az SSD beépítés, ami általában a legjobb választás! (ilyenkor egy hagyományos winchestert (HDD) cserélünk szilárd test meghajtóra) így sokszoros lesz a sebességnövekedés.

Operációs rendszert telepítünk a laptopra, desktop PC-re. Teljes rendszertelepítés, egyéb szoftver telepítések.

Eszközfinanszírozás

Mi biztosítjuk vállalata eszközbeszerzése mellé igény esetén a finanszírozási opciót, amely megfelel Önnek, az igényeinek és a választott berendezéseknek.

Csapatunk dedikált kapcsolattartója készít egy személyre szabott ajánlatot, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön elvárásainak.

Kerüljük az eltérő nagyságú cégek közötti megkülönböztetést, ugyanis mi mindenkinek kínálunk valamit.