A grafikai munkaállomások előnyei

A grafikai munkaállomásokat kifejezetten az erőteljes igénybevétel és nagy munkák kezelésére találták ki. Jól konfigurálható, felhasználóbarát jellegéből adódóan mindenki a saját igényeihez igazíthatja mind a rendszert, mind az árakat. 

Ipari gyártás és tervezés

A termék tervezésének és fejlesztésének bonyolultsága miatt ma már a mérnökök és a terméktervezők élvonalbeli szoftvereket használnak a 3D CAD határainak kiterjesztésére. Egyetlen megoldás nem felel meg mindennek, tehát akár mechanikus 3D modelleket épít, hihetetlenül reális terveket készít, a termék teljesítményét szimulálja, akár összetett eszközöket készít, a 3D CAD eszközkészlet maximalizálásához professzionális minőségű CAD CAM munkaállomásokra és ipari tervező szoftver munkaállomásokra van szükség – konfigurálva az ipari munkafolyamatokhoz.

Építészet, mérnöki tervezés és építőipar

Az ötleteket konkrét megvalósítássá alakíthat át az építészet, mérnöki tervezés vagy építőipar  számára tervezett munkaállomás-megoldásokkal. Az irodában vagy a helyszínen a asztali és mobil professzionális munkaállomások egyedi konfigurációval munkára készen állnak bármilyen feladathoz, ha kell bármilyen körülmények között.

Média és szórakoztatóipar

Akár animáció, akár vizuális effektusok készítése, szerkesztés, streaming vagy műsorszórás a feladat, a cél vizuálisan lenyűgöző alkotások létrehozása a pontos határidőket betartva. A megoldás: gyorsítsa fel kreatív alkalmazásait média és szórakoztatóipar számára tervezett média munkaállomásokkal.

Állami intézmények, egészségügy, kutatás és minden más...

A szabványos számítógépes munkaállomás profilon kívüli szervezetek és iparágak számára külön megoldásokkal maximalizáljuk a termelékenységet, és jelentős megtérülést biztosítunk minden típusú mérnöki, grafikai, tudományos kutatási, virtuális valóság és még sok más terület számára.

Portfolióinkban kiemelt termékként jelennek meg a Lenovo Workstation/Thinkstation megoldásai. 

A Lenovo termékei tervezésénél figyelembe vettél a felhasználók és a tervezők igényeit is, és ezen megfelelősség alapján került minden egyes modell felépítésre.

A nagy teljesítményű munkaállomás család tagjai hatékonyságukat és gyorsaságukat az Intel® Xeon® processzoroknak és az NVIDIA® Quadro® grafikai chipek házasításának köszönhetik. Workstation modelljeink ISV tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amely olyan kimagasló gyártókat, tervezőket foglal magában, mint az Autodesk®, a Bentley® és a Siemens®.

A ThinkStation munkaállomások egyszerűen telepíthetőek és könnyedén kezelhetőek.  Egyedi tervezési és kivitelezési minőségével egyszerűsíti a bővítés és szervizelést, ezáltal felmerülő szerviz/bővítés igény esetén a termelésből való kiesési idő mértékét nagyban lecsökkenti.

A ThinkStation rendszerek teljesítményének finomhangolása és optimalizálása játszi egyszerűségű. A feladata csak annyi, hogy töltse le és futtassa a Lenovo Performance Tuner és a Lenovo Workstation Diagnostics alkalmazásokat.

A Lenovo termékei tervezésénél figyelembe vettél a felhasználók és a tervezők igényeit is, és ezen megfelelősség alapján került minden egyes modell felépítésre.

A Lenovo termékei tervezésénél figyelembe vettél a felhasználók és a tervezők igényeit is, és ezen megfelelősség alapján került minden egyes modell felépítésre.

* 2933 MHz-re Intel Xeon Gold vagy Platinum CPU szükséges

A szabadalmaztatott háromcsatornás hűtési megoldás biztosítja, hogy a Workstation/Thinkstation család tagjai kevesebb belső ventilátort használnak, és mégis tartósan hűvösebben tartják magukat. Ennek köszönhetően megnövekedik a felhasználási idő és csökken a szerviz igény.