News & Events

Fenntarthatóság az informatika szívében

A Global Tender büszkén jelenti be, hogy elnyerte az ISO 14001-es környezetirányítási rendszer minősítést, amely egy újabb mérföldkő a vállalat történetében. Ez a minősítés nem csupán egy elismerés; ez egy vállalatunk által hozott stratégiai döntés eredménye, amelynek középpontjában a környezettudatosság és fenntarthatóság áll.

Az ISO 14001-es minősítés azt jelenti, hogy a Global Tender környezetirányítási rendszere megfelel a nemzetközi normáknak, és elkötelezett a folyamatos javulás, a környezeti hatások csökkentése és a fenntartható üzleti gyakorlatok iránt. A minősítés megszerzése hosszas és alapos folyamatot igényelt, amely során minden tevékenységünket, folyamatunkat és termékünket kritikus szemmel vizsgáltuk meg.

Ez a lépés különösen fontos az informatikai ágazatban, ahol a gyors technológiai fejlődés gyakran a környezeti hatások növekedésével jár. A Global Tender elkötelezett amellett, hogy vezető szerepet töltsön be a fenntartható informatikai megoldások terén, nem csak ügyfeleink, hanem a bolygónk jövője érdekében is.

A minősítés a következő területeken való javulást jelenti vállalatunk számára:

  • Energiagazdálkodás: Innovatív megoldásokat alkalmazunk az energiahatékonyság növelése érdekében, csökkentve ezzel a környezeti lábnyomot.
  • Hulladékkezelés: Újrahasznosításra és hulladékcsökkentésre összpontosítunk, hogy minimalizáljuk az informatikai eszközök környezeti hatását.
  • Beszállítói lánc: Szorosan együttműködünk partnereinkkel, hogy biztosítsuk, hogy ők is megfeleljenek a fenntarthatósági elvárásoknak.
  • Környezettudatos termékfejlesztés: Olyan termékeket és megoldásokat fejlesztünk, amelyek nem csak ügyfeleink igényeit szolgálják ki, hanem a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe veszik.
ISO 14001 Global Tender Kft.
ISO 14001:2015 minősítés Global Tender Kft.

A Global Tender ISO 14001-es minősítése nem csupán egy oklevél a falon. Ez egy ígéret a fenntartható jövő iránti elkötelezettségünkre, és egy egyértelmű üzenet az IT szektorban dolgozó döntéshozóknak: elkötelezettek vagyunk a környezeti felelősségvállalás és az innováció iránt.

Köszönjük minden munkatársunknak, ügyfelünknek és partnerünknek, akik részt vettek ebben az utazásban. Együtt haladunk előre egy zöldebb, fenntarthatóbb informatikai jövő felé.